Voorlopige Kandidatenlijst GR2014

Geplaatst op 24-10-2013 om 19:00 uur

Voorlopige kandidatenlijst PvdA Schiedam voor de gemeenteraadsverkiezingen 2014 is bekend.

Met trots presenteert de PvdA Schiedam haar voorlopige kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014. Het is een evenwichtige lijst geworden met een combinatie van ervaring en vernieuwing die de PvdA de komende tijd in staat stelt de uitdagingen waar Schiedam voor staat het hoofd te bieden en met veel enthousiasme te werken aan een nog mooier Schiedam. De leden van de PvdA Schiedam zullen op 23 november 2013 besluiten over de definitieve kandidatenlijst.

Mario Stam wordt voorgedragen voor het lijsttrekkerschap. Als wethouder en voormalig fractievoorzitter is hij de aangewezen persoon om de komende raadsperiode het gezicht van de PvdA Schiedam te zijn.

Peter Groeneweg wordt voorgedragen voor plek twee. Als wethouder brengt hij een schat aan ervaring en vakkennis met zich mee.

Petra Zwang wordt voorgedragen voor plek drie en is de hoogst genoteerde nieuwkomer.

Sebastiaan van der Vliet  de huidige vice-fractievoorzitter wordt voorgedragen voor plek vier.

Nummer 5: Hanke Clausen

Nummer 6: Harry van der Hoeven 

Nummer 7: Amber Kerkhof

Nummer 8: Monique Verweijmeren

Nummer 9: Mahmut Erdem

Nummer 10: Pascal van Kraaij

Nummer 11: Ludmilla Skinner

Nummer 12: Boris van Puffelen

Nummer 13: Maarten Reuderink

Nummer 14: Zeynep Erdogan

Nummer 15: Raymond Timmers

Nummer 16: Serkan Kilickaya

Nummer 17: Mari Dingenouts

Nummer 18: Ronald Jaggie

Menno Siljee wordt voorgedragen als lijstduwer. Menno is met zijn enorme kennis en kunde, zijn nimmer aflatende enthousiasme en langdurige inzet van grote waarde geweest voor de PvdA Schiedam. Als voormalig lijsttrekker, fractievoorzitter en wethouder heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij de verbetering van onder andere de historische binnenstad.  Het bestuur van de PvdA Schiedam wil Menno met deze ereplek bedanken voor zijn grote verdiensten voor Schiedam en de PvdA.

Namens het bestuur,
Cor Heukels

Naar het nieuwsoverzicht